x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Premierul Cîțu: Ministerele care nu fac reformă nu vor primi bani la rectificare

Premierul Cîțu: Ministerele care nu fac reformă nu vor primi bani la rectificare

25 Mai 2021   •   09:35
Premierul Cîțu: Ministerele care nu fac reformă nu vor primi bani la rectificare
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu a anunțat că nu a primit până acum, din partea ministerelor, planuri de restructuare și reducere a cheltuielilor de presonal. „Am cerut miniștrilor să facă reformă în propria ogradă. Poți începe cu o reorganizare simplă”, a spus Cîțu la Radio Guerilla.

Cîți a invocat reorganizarea pe care a făcut-o la Ministerul Finanțelor, anul trecut. „Este complicat, pentru că oamenii care sunt acolo își vor apăra interesele...Sunt tot felul de avize. Dar dacă vrei se poate. Anul trecut am reușit la Ministerul Finanțelor să reduc numărul de directori generali. Asta înseamnă și economii la buget”, a spus premierul.

Cîțu a vorbit și despre reforma companiilor de stat. „În buget am inclus bani pentru companiile cu pierderi, presupunând că vor face reformă și vor reduce cheltuielile. Suntem în luna iunie în curând și nu s-a făcut așa ceva. Le spun colegilor din Guvern că nu vor primi acei bani la rectificare pentru a avea cheltuielile până la finalul anului acoperite. Dacă nu fac reformă”.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu