x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu respinge acuzațiile că folosește banii românilor pentru a cumpăra voturi la congresul PNL

Cîțu respinge acuzațiile că folosește banii românilor pentru a cumpăra voturi la congresul PNL

14 Iul 2021   •   15:37
Cîțu respinge acuzațiile că folosește banii românilor pentru a cumpăra voturi la congresul PNL

Premierul Florin Cîțu a respins acuzațiile făcute de Marcel Ciolacu marți seara, potrivit cărora șeful Guvernului folosește banii românilor într-o luptă electorală din interiorul PNL.

„O acuzație fără sens și pe care o resping imediat și fără niciun fel de dubiu. Dacă vă aduceți aminte, la Vaslui i-am invitat pe primarii de la PSD să vină să discutăm, acum două zile am fost la Asociația Municipiiilor din România”, a spus premierul Florin Cîțu, care a adăugat că „mai multă democrație decât a existat în acest Guvern nu există”.

El a acuzat PSD că a ținut România nedezvoltată.

„Faptul că PSD a ținut România nedezvoltată, și ieri am aflat de exemplu de la primarii din Teleorman că toate unitățile administrativ-teritoriale din acel județ, care a avut și premieri, nu sunt legate la gaze, au drumuri de pământ. România a fost lăsată în urmă. Și cine știe cel mai bine cum să dezvolte România decât cei care au fost aleși să dezvolte România”, a declarat Cîțu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat marți seara pe premierul Florin Cîțu că folosește banii românilor pentru a cumpăra voturile delegaților la congresul PNL.

„A început mita. Ei confundă şi banii mei, şi ai dumneavoastră. până la urmă banii românilor, ei confundă aceşti bani cu bani pe care să-i folosească într-o luptă electorală din interiorul PNL-ului. E evident că este şi ilegal, este şi abuziv şi total imoral să faci aşa ceva. Eram obişnuiţi de la domnul Orban care a folosit anumite rectificări bugetare sau hotărâri de guvern să aloce bani primarilor PNL ca mită pentru a obţine voturile românilor. Acuma, trecem la next level. Primul ministru Cîţu care se luptă cu domnul Orban foloseşte banii românilor pentru a cumpăra voturile de la delegaţii de la congres”, a spus Marcel Ciolacu, la RomâniaTV.

×
Subiecte în articol: florin citu