x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Clotilde Armand va cere prefectului Capitalei anularea autorizației de construire de pe Aleea Modrogan 1A

Clotilde Armand va cere prefectului Capitalei anularea autorizației de construire de pe Aleea Modrogan 1A

18 Ian 2021   •   12:02
Clotilde Armand va cere prefectului Capitalei anularea autorizației de construire de pe Aleea Modrogan 1A

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat că va cere prefectului Capitalei anularea autorizației de construire și va sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții pentru Aleea Modrogan 1A.

„În această dimineață am mers pe Aleea Modrogan nr. 1A din inima Bucureștiului și am văzut șantierul de acolo. Este îngrozitor să privești cum o zonă protejată devine betonată din cauza unor funcționari publici cu interese meschine. În Parcelarea Filipescu cineva s-a gândit să planteze 3 blocuri și să distrugă zona istorică. Știm foarte bine cine a dat aceste avize și autorizații de construire.”, scrie Clotilde Armand, pe contul ei de Facebook. 

De asemenea, aceasta a menționat că pe teren s-a aflat și viceprimarul Sectorului 1, Oliver Păiuși, care a început deja verificarea documentației elaborate de Primăria Sectorului 1. 

„Alături de mine a venit și domnul viceprimar al Sectorului 1 Oliver Păiuși care a început deja demersurile de verificare a documentației elaborată de funcționarii din Primăria Sectorului 1. Eu voi înainta către Prefectul Municipiului București o solicitare de anulare a autorizației de construire și voi sesiza Inspectoratul de Stat în Construcții. Avem zero toleranță față de cei care aleg să distrugă moștenirea impresionantă a Bucureștilor. https://youtu.be/TPrbN2XrW2w”, a scris Clotilde Armand, pe contul său de Facebook.

Administrația Firea a dat autorizație pentru construirea a trei blocuri cu câte patru etape, în grădina vilei Filipescu-Brâncoveanu, monument istoric, potrivit HotNews.ro. Autorizația a fost dată cu câteva zile înainte de alegerile locale din 27 septembire.

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand aleea modrogan 1a