x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Codrin Ștefănescu dezminte că Dragnea urmează să-și facă un nou partid

Codrin Ștefănescu dezminte că Dragnea urmează să-și facă un nou partid

de Ion Alexandru    |    06 Ian 2021   •   08:11
Codrin Ștefănescu dezminte că Dragnea urmează să-și facă un nou partid

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că informațiile conform cărora el și Liviu Dragnea, fostul președinte al formațiunii,  ar urma să plece la un alt partid sunt false. Acesta arată că în momentul în care Dragnea va ieși din închisoare își va îngriji sănătatea, nu politica va fi principala lui preocupare.

”Au apărut zvonuri privind plecarea noastră la un alt partid! Sunt false! Eu cred în continuare că ne vom recupera PSD-ul din mâna academiștilor SRI! Și că vom reveni la mesajele publice pe care oamenii le asteaptă de la noi. Că vom deveni, din partid-moluscă și predat noii puteri, din nou partid al oamenilor curajoși! Iar Liviu Dragnea, când se va întoarce acasă, în primul rând trebuie să se ocupe de sănătatea sa! E obligatoriu să facă asta! Sper că am lămurit acum situația!”, scrie Codrin Ștefănescu pe contul său de socializare.

Fostul președinte al PSD, condamnat, în 27 mai 2019, la trei ani și jumătate de închisoare, va putea face, anul acesta, o cerere de liberare condiționată. El poate cere eliberarea după executarea  a două treimi din pedeapsă, respectiv după doi ani de la încarcerare. 

×