x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Popescu, candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la Primăria Pitești. ”Administrație, nu politică”

Cristian Popescu, candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la Primăria Pitești. ”Administrație, nu politică”

15 Feb 2020   •   16:51
Cristian Popescu, candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la Primăria Pitești. ”Administrație, nu politică”

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și-a lansat candidatul pentru Primăria Pitești. Cristian Popescu este un inginer care s-a întors acasă, după aproape 15 ani petrecuți în Canada.

„Administrație și nu politică! Administrație la pas, nu din birou sau din mașină! Profit de prezența presei și fac apel la toți cetățenii Municipiului să ne semnaleze probleme cu care se confruntă. Sediul partidului nostru, adresa de email, contul de Facebook, vă stau la dispoziție!”, a spus Cristian Popescu.

Principalul pilon al candidaturii sale este ”reîntregirea familiei”, umanistul propunându-și să oprească migrația piteștenilor și să-i aducă acasă pe cei deja plecați.

„Un ochi îmi plânge și altu-mi râde de fiecare dată când aud că un tânăr vrea să plece din România. Plâng pentru că eu constat că ne pleacă valorile actuale sau cele în devenire. Celălalt ochi îmi râde pentru că am speranța că foarte mulți dintre ei se vor întoarce și voi contribui la schimbare. Provin din rândul celor ultimi menționați”, a subliniat umanistul.

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu