x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Popescu Piedone a câștigat Primăria sectorului 5

Cristian Popescu Piedone a câștigat Primăria sectorului 5

28 Sep 2020   •   08:08
Cristian Popescu Piedone a câștigat Primăria sectorului 5

Cristian Popescu Piedone a câștigat Primăria Sectorului 5, după numărarea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central. Contracandidatul său și-a recunoscut înfrângerea. 

”Cetăţenii din Sectorul 5 au ales altfel. După finalizarea numărătorii paralele, noul primar al sectorului este Piedone. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care au avut încredere în mine. Le mulţumesc colegilor din PNL care au muncit foarte mult pentru pregătirea acestor alegeri”, a scris Cristian Băcanu pe Facebook.

După numărarea a 89.103 voturi, reprezentând 94% din total, în condiţiile unei prezenţe la vot de 94.799 votanţi, reprezentând 38.35%, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone are cel mai bun scor în cursa pentru Primăria Sectorului 5, respectiv 27,25%. El este urmat de candidatul PNL USR-PLUS Cristian Băcanu, cu 24,84%.

 

Actualul primar de sector, social-democratull Daniel Florea, se situează pe poziţia a treia, cu 24,84% din sufragii. Exit-poll-ul CURS-Avangarde de duminică seară indica faptul că primăria era disputată de Cristian Băcanu şi Cristian Popescu Piedone, ambii cu 27,9% din voturi, actualul primar Daniel Florea având 23,1%. 

×
Subiecte în articol: cristian popescu piedone