x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cum ajunge un vânzător de uşi de garaje consilier al ministrului Muncii. Bloggerul portocaliu Bleen, ofertat de Sebastian Lăzăroiu.

Cum ajunge un vânzător de uşi de garaje consilier al ministrului Muncii. Bloggerul portocaliu Bleen, ofertat de Sebastian Lăzăroiu.

de Adriana Duţulescu    |    10 Iun 2011   •   08:16
Cum ajunge un vânzător de uşi de garaje consilier al ministrului Muncii. Bloggerul portocaliu Bleen, ofertat de Sebastian Lăzăroiu.

Proaspat instalat la Ministerul Muncii, fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu a facut primul act de asistenta sociala. Nu a marit nici pensiile, nici salariile, ci l-a milostivit cu o leafa de consilier personal pe unul dintre bloggerii portocalii care intretine platforma on line de propaganda pro-prezidentiala "Madame Blogary'. Este vorba despre Mihai Valentin Axinte (http://bleen.ro/usi-de-garaj), unul dintre cei mai aprigi fani ai lui Traian Basescu din mediul online, cunoscut in blogosfera drept Bleen (www.bleen.ro).

Acesta a anuntat victoria repurtata in campul luptei pentru supravietuire financiara in criza, scriind pe "Madame Blogary' in aceasta dimineata ca a primit prin sms oferta de a fi consilier personal al ministrului Muncii. "Simbata am primit un sms de la Sebastian Lazaroiu: "Vreau sa te iau consilier. Te bagi?". M-am bagat, dupa o zi de gindire. Adevarul e ca ma hotarasem aproape instantaneu', scrie Bleen, care precizeaza ca incepand de ieri, 9 iunie 2011, este consilier personal al Ministrului Muncii, Sebastian Lazaroiu.

"Citeva precizari: conform legii e un contract de munca pe perioada determinata, mai exact, pe perioada mandatului ministerial. Pleaca miine Lazaroiu, contractul meu se incheie de jure si plec si eu. Nu sint functionar public, posturile aferente cabinetului ministerial tin de o lege speciala, Legea 760/2001, lege de aprobare a OUG 32/1998 de organizare a cabinetului demnitarului. Cu alte cuvinte, e un post mai degraba politic. La cabinetul sau, demnitarul poate angaja si o vrajitoare, daca are incredere in ea. Nu e ilegal. Doar ca va raspunde politic pentru asta. Nu sint vrajitoare (desi sint bun la ghiceli si intuitii) insa Sebastian Lazaroiu, daca a facut o alegere proasta in ceea ce ma priveste, va plati politic si uman, ca sa zic asa.
Madame Blogary va merge in continuare si eu personal voi scrie in continuare.

Pentru cei care o vor da cu tinichigiul si vinzatorul de usi de garaj, tin sa specific ca am lucrat citiva ani in domeniul asistentei sociale, in administratia publica, si nu oriunde, ci in sectorul 5, adica in Ferentari, Rahova, Salaj, Magurele, Alexandria, Ghencea, Giurgiului. Si, chiar mai rau, am si studii in domeniu, desi, fie vorba intre noi, nu mi-au ajutat la absolut nimic, am trecut prin facultate ca gisca prin apa. ", mai explica propagandistul prezidential.

×