x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna, apel de mobilizare: Hai la vot!

Dan Barna, apel de mobilizare: Hai la vot!

27 Sep 2020   •   17:24
Dan Barna, apel de mobilizare: Hai la vot!

Liderul USR, Dan Barna face un apel la mobilizare pentru participarea la vot: „Va fi o luptă care se va decide între un număr foarte mic de voturi, probabil niște sute sau maxim mii de voturi” 

 

„Nu s-a câștigat nimic, nu s-a pierdut la vot. Trebuie să mergem să votăm în continuare. Toate sondajele pe care le văd, despre care nu pot să vorbesc acum, arată că în București peste tot lupta e foarte strânsă. De aceea ideea că vi se pare vouă că s-a rezolvat dacă ați fost să votați nu e suficientă”, spune Dan Barna într-un clip postat pe Facebook, în timp ce se întorcea de la Sibiu la București.

El face un apel la mobilizare pentru o participare masivă la vot.

„Mobilizați-vă pe toate canalele de care dispuneți. Luați-vă telefonul, luați ultimele 20 de apeluri, sunați-vă preietenii și întrebați-i dacă au mers la vot. Dacă mergeți pe stradă, întrebați-i pe oamenii din jurul vostru dacă au votat și dacă nu au făcut-o, încurajați-i să voteze. Va fi o luptă care se va decide între un număr foarte mic de voturi, probabil niște sute sau maxim mii de voturi. Niște sute de voturi vor decide ce fel de capitală vom avea pentru următorii patru ani”, mai afirmă președintele USR.

La ora 17.00, prezența la vot la alegerile locale era de 34,58%, uşor mai redusă decât cea din 2016, când era de 35,3%. Bucureștiul este la coada clasamentului, cu 26,28%.

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna