x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna, după demisia lui Victor Costache: Premierul s-a ferit să spună de ce a fost schimbat ministrul Sănătății

Dan Barna, după demisia lui Victor Costache: Premierul s-a ferit să spună de ce a fost schimbat ministrul Sănătății

26 Mar 2020   •   11:45
Dan Barna, după demisia lui Victor Costache: Premierul s-a ferit să spună de ce a fost schimbat ministrul Sănătății

Liderul USR, Dan Barna, scrie pe pagina sa de Facebook că Ludovic Orban e dator românilor cu niște explicații, în contextul în care ministrul Sănătății, Victor Costache, și-a dat demisia.

„Premierul s-a ferit să spună clar, cu subiect și predicat, de ce a fost schimbat ministrul sănătății. E dator românilor cu această explicație.”, a scris liderul USR.

Pe de altă parte, Dan Barna spune că Victor Costache trebuia să plece de la conducerea Ministerului Sănătății, mai ales dacă ne uităm la situația din Suceava.

„Trebuia să plece Victor Costache? Răspunsul este evident dacă ne uităm la dezastrul de la Suceava, la lipsa de teste și a materialului de protecție pentru personalul medical. Toate aceste fapte nu dispar odată cu demisia unui ministru și trebuie lămurite mai devreme sau mai târziu. Îi urez succes lui Nelu Tătaru în noua sa funcție.”, a mai scris Barna.

Premierul s-a ferit să spună clar, cu subiect și predicat, de ce a fost schimbat ministrul sănătății. E dator...

Publicată de Dan Barna pe Joi, 26 martie 2020

 

×
Subiecte în articol: Dan Barna Victor Costache