x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Barna, la finalul discuțiilor cu PNL: Nu s-a ajuns la nicio soluție pentru deblocarea crizei!

Dan Barna, la finalul discuțiilor cu PNL: Nu s-a ajuns la nicio soluție pentru deblocarea crizei!

19 Apr 2021   •   22:20
Dan Barna, la finalul discuțiilor cu PNL: Nu s-a ajuns la nicio soluție pentru deblocarea crizei!

Președintele USR Dan Barna susține că în timpul discuțiilor de luni cu partenerii de guvernare de la PNL și UDMR au fost prezentate ipotezele și scenariile de lucru. Decizii nu au fost luate, discuțiile vor fi reluate, a precizat Barna.

Barna a spus, la finalul discuțiilor care au avut loc luni între partenerii de guvernare că nu s-a ajuns la nicio soluție pentru deblocarea crizei.

Reprezentanții USR PLUS, PNL și UDMR se vor întâlni din nou marți pentru a găsi soluții.

Până în prezent nu s-a vorbit decât despre scenariile de lucru, a precizat Barna.

„Au fost câteva ore de discuții în care fiecare dintre parteneri și-a prezentat pozițiile și punctele de vedere, argumentele pentru care cei de la PNL îl susțin pe Florin Cîțu, argumentele pentru care noi nu îi mai acordăm încredere premierului. Vom continua mâine la ora 16.00 discuția. Am analizat pe parcursul acestor ore ce s-a întâmplat, am analizat ipotezele și scenariile de lucru în baza cărora vom putea, sper eu, să ajungem în termen cât mai scurt la o decizie de un fel sau celălat. Continuăm mâine la ora 16.00”, a declarat liderul USR, la finalul discuțiilor de luni.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Dan Barna