x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu, încrezător în viitor: Criza se va liniști de Paște

Dan Voiculescu, încrezător în viitor: Criza se va liniști de Paște

31 Mar 2020   •   17:39
Dan Voiculescu, încrezător în viitor: Criza se va liniști de Paște
Sursa foto: Dan Marinescu

Dan Voiculescu, într-o postare pe blogul său, face o analiză succintă a fenomenelor sociale care își fac simțite prezența în perioada epidemiei de coronavirus, arătând că acum se reduce prăpastia dintre generații, iar oamenii par să fie mai responsabili.

”Vulnerabilitatea generală în fața epidemiei pare să ne fi trezit responsabilitatea comună. Încet dar sigur, înțelegem că actuala criza nu poate fi depășită decât împreună. Izolarea forțată ne-a reamintit cât de puternic și necesar este instinctul nostru social (...) La nivel macro, fenomenul se manifestă prin reducerea semnificativă (imposibil de anticipat în urmă cu câteva luni) a prăpastiei dintre generații. Tinerii, adulții și seniorii, “pierduți” până de curând în lumi paralele și chiar ostile, astăzi se caută, se regăsesc, se protejează. Distanța fizică impusă ne-a apropiat uman și emotional”, spune el.

Mai mult, Dan Voiculescu se arată optimist și în privința crizei pe care o traversăm, despre care spune că se va liniști în perioada Paștelui.

”Continuând să ne unim, să ne sprijinim, să nu greșim și să luptăm responsabil contra virusului și pentru sănătatea celor din jur, am încredere că de Paște, odată cu Sărbătoarea Învierii, vom resimți cum criza actuală începe să se calmeze”, conchide Dan Voiculescu.

×