x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Deputat USR PLUS: Vrem coaliție pe bune, nu oameni cu interese mici în funcții publice

Deputat USR PLUS: Vrem coaliție pe bune, nu oameni cu interese mici în funcții publice

07 Iun 2021   •   13:54
Deputat USR PLUS: Vrem coaliție pe bune, nu oameni cu interese mici în funcții publice

Mihai Chirica a propus un consilier local „dezertor” drept viceprimar al Iașului, anunță deputatul USR PLUS Iulian Bulai: „Chirica, așteptăm demisia ta. Vrem coaliție pe bune, nu oameni cu interese mici în funcții publice”.

„Mihai Chirica este o rușine pentru această coaliție. Edilul de care ar trebui să se distanțeze PNL-ul a propus un consilier local dezertor drept viceprimar al Iașului. Trădătorii se adună. Cei care au de suferit sunt ieșenii, care nu primesc ceea ce trebuie: o administrație publică locală performantă și un buget cheltuit pentru ei, nu pentru mafia lui Chirica. Capitala Moldovei merită mai mult”, transmite Iulian Bulai.

Deutatul USR PUS îi cere demisia lui Mihai Chirica din funcția de primar al municipiului Iași.

„Îi solicit lui Mihai Chirica să facă un gest de normalitate: să își dea demisia. Să lase capitala Moldovei să respire, pentru a ajunge la nivelul marilor orașe europene. Mihai Chirica, așteptăm demisia ta. Dacă Iașul suferă, Moldova suferă. Hai, PNL, știm că se poate dacă se vrea! Vrem coaliție pe bune, nu oameni cu interese mici în funcții publice. O susțin pe colega mea, Cosette Chichirău, în lupta cu mafia lui Chirica”, conchide Bulai.

Bugetul municipiului Iași a fost aprobat luna trecută, după ce unul dintre consilierii USR PLUS, Cezar Baciu, a votat în favoarea proiectului.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Iulian Bulai