x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dinu Patriciu: Nu există tehnocraţi, există doar marionete

Dinu Patriciu: Nu există tehnocraţi, există doar marionete

23 Feb 2011   •   13:47

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, miercuri, la o dezbatere, răspunzând unei întrebări, că nu există tehnocraţi, ci doar marionete.  El a participat la o dezbatere despre Constituţie, unde a spus, răspunzând unei întrebări, că nu este interesat de politică.

Întrebat dacă ar avea o mai mare încredere, în acest moment, într-un Guvern condus de un tehnocrat, care să includă mai mulţi tehnocraţi, Dinu Patriciu a replicat: "Nu există tehnocraţi, există marionete doar".

Întrebat cum comentează constituirea noii alianţe USL sau schimbarea lui Emil Boc în perspectiva recâştigării încrederii populatiei, omul de afaceri liberal a reiterat că nu răspunde la întrebări privind politica: "Nu mă întrebaţi de politică pentru că nu vă răspund".

Surse democrat-liberale declarau că din discuţiile preşedintelui cu reprezentanţii PDL a reieşit posibilitatea înlocuirii premierului Emil Boc, o varianta, susţinută de şeful statului, fiind numirea unui premier independent. În acest context, presa a vehiculat mai multe nume, cum ar fi Mihai Tănăsescu, Mugur Isărescu, Cristian Popa, Călin Georgescu.

×