x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dominic Fritz, în echipa de negociere USR PLUS pentru noul guvern

Dominic Fritz, în echipa de negociere USR PLUS pentru noul guvern

11 Dec 2020   •   16:19
Dominic Fritz, în echipa de negociere USR PLUS pentru noul guvern
Sursa foto: Hepta

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, face parte din echipa de negociere pentru viitorul guvern: „Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici”.


„Voi fi în grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a României. Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici. Este o onoare să reprezint, la București, valorile și speranțele Timișoarei și Banatului. Le mulțumesc colegilor din Alianța USR PLUS care m-au propus și susținut”, a scris Fritz.


Este nevoie, mai mult ca oricând, de un executiv puternic și stabil și de o guvernare profesionistă, care să redea încrederea că politica poate genera soluții pentru oameni, spune primarul.


„Sunt 4 ani în care putem să începem să reconstruim statul pe reguli clare, predictibile și drepte, pe respect și empatie față de cetățeni. În vremurile acestea de neliniște și de dezamăgire față de politică, reflectate în absenteism și în rezultatul votului, e o datorie să ținem drept drumul european al României. Aceasta a fost voința Timișoarei exprimată la locale și parlamentate și mă voi asigura că nu ne vom abate niciun centimetru”, a adăugat Dominic Fritz.


Negocierile pentru formarea noului guvern încep sâmbătă.
 

×
Subiecte în articol: Dominic Fritz