x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dragnea: Ce văzurăm noi aseară n-a prea fost o replică a unui preşedinte

Dragnea: Ce văzurăm noi aseară n-a prea fost o replică a unui preşedinte

05 Ian 2017   •   18:15
Dragnea: Ce văzurăm noi aseară n-a prea fost o replică a unui preşedinte

Replica şefului statului referitoare la programul de guvernare, făcută miercuri la Palatul Cotroceni, "nu prea a fost una de preşedinte", consideră liderul PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat ce părere are despre replica şefului statului referitoare la programul de guvernare, el a spus: "Nu a fost o replică de nivelul unui preşedinte. Părerea mea. Adică ce văzurăm noi aseară n-a prea fost o replică a unui preşedinte, zic eu".

Dragnea a susţinut că a plecat de la Cotroceni "cu un gust amar". "Eu aseară am plecat cu un gust amar de la acea ceremonie. Mă aşteptam ca toată lumea să metabolizeze atât victoria, cât şi înfrângerea şi să ne apucăm de treabă în folosul românilor. Tipul ăsta de a se organiza în mişcări de rezistenţă împotriva românilor, împotriva instituţiilor statului nu este responsabil. Noi nu cedăm", a spus preşedintele PSD.

El a menţionat că a avut o discuţie "foarte bună" miercuri seara cu fostul premier Dacian Cioloş, alături de prim-ministrul Sorin Grindeanu şi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a solicitat miercuri, la Palatul Cotroceni, preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să-i înveţe pe membrii Executivului programul de guvernare.

"Domnule preşedinte Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei", a afirmat şeful statului după ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către Cabinetul Sorin Grindeanu.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: liviu dragnea palatul cotroceni