x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dumitru Buzatu candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD

Dumitru Buzatu candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD

04 Aug 2020   •   12:28
Dumitru Buzatu candidează pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD
Sursa foto: Foto: Antena 3

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, marți, că a decis să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD.

„Am Am decis să candidez la preşedinţia Consiliului Naţional pentru că PSD traversează o perioadă extrem de complicată din punct de vedere al structurilor de conducere şi eu cred că sfârşitul acestei perioade trebuie să fie marcat de acceptarea cadrului democratic de alegere a acelora care candidează la diverse funcţii în PSD, inclusiv a acelora care candidează la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional. Nu sunt mânat de ambiţii sau ros de ambiţii de a dobândi cu orice preţ o funcţie. Cred însă, cu toată sinceritatea, că trebuie restabilit cadrul de democratic, de dezbatere şi de alegere în PSD", a declarat Dumitru Buzatu, pentru Agerpres

De asemenea, președintele PSD Vaslui a mai adăugat că speră ca prin candidature lui să îi stimuleze pe membrii partidului, pe cei mai tineri, în mod deosebit, să candideze la funcțiile de conducere din partid.
 

×