x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Familia umanistă se mărește. Re:Start România se alătură PPU (social-liberal)

Familia umanistă se mărește. Re:Start România se alătură PPU (social-liberal)

11 Aug 2021   •   15:21
Familia umanistă se mărește. Re:Start România se alătură PPU (social-liberal)

PPU (social-liberal) își consolidează poziția pe zona de centru-stânga a politicii, prin absorbția Partidului Re:Start România. Fuziunea prin absorbție a fost aprobată miercuri, de membrii Re:Start, în cadrul unui congres extraordinar ce a avut loc online. Procesul de fuziune va fi supus și votului umaniștilor, într-un cadru similar, pe 26 august.

Intrarea Re:Start în familia umanistă a fost salutată de Grațiela Gavrilescu, deputat PPU (social-liberal), care spune că toți oamenii politici care iubesc România, care au credință în Dumnezeu și respect pentru istoria României, sunt bine-veniți alături de umaniști.

“Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a dat dovadă de echilibru și maturitate prin toate deciziile pe care le-a luat și nici aceasta, de a fuziona cu Partidul Re:Start România nu face excepție. Porțile noastre au fost și vor rămâne deschise pentru pentru toți oamenii politici care au dovedit că iubesc România și că le pasă de români! Celor cu credință în Dumnezeu și respect pentru istoria noastră. Celor care susțin excelența și ei înșiși tind către ea. Celor care militează, cu orice preț, pentru adevăr și dreptate, cu altruism și empatie pentru semeni. Astfel de colegi avem deja și ne dorim să ni se alăture și în continuare, pentru a deveni și mai puternici pe scena politică!”, a spus deputatul Grațiela Gavrilescu.

Ramona Ioana Bruynseels, fondatorul Re:Start, a vorbit despre situația actuală a României și despre faptul că țara poate fi salvată doar dacă „oamenii serioși strâng rândurile”.

Împreună suntem mai puternici! Oamenii serioși trebuie să strângă rândurile, mai ales atunci când este vorba despre ȚARĂ și despre Oameni. Nu mai putem permite exercitarea abuzurilor asupra cetățenilor, trebuie să spunem STOP! Trebuie să învățăm să lucrăm împreună, să lăsăm la o parte orgoliile și arătatul cu degetul și, o dată pentru totdeauna, în spiritul dragostei față de țara care i-a caracterizat pe strămoșii noștri, să ne dăm mâna și să construim România în care ne dorim să trăim noi și copiii noștri. Minciuna, nepăsarea față de cei vulnerabili, lipsa de viziune economică și de dezvoltare au adus România unde se află acum. Numai noi, cetățenii, o putem schimba, prin implicare”, a explicat Ramona Ioana Bruynseels.

Agenda pentru perioada următoare a PPU (social-liberal), după fuziunea cu Re:Start, prioritizează lupta împotriva abuzurilor statului față de cetățeni, dezvoltarea clasei de mijloc și a afacerilor de familie, promovarea unui sistem social diferit, în care accentul este pe valoarea individuală, conform zicalei „omul potrivit, la locul potrivit”.

Partidul Re:Start România a fost fondat în februarie 2020 de Ramona Ioana Bruynseels, candidat la alegerile prezidențiale din 2019.

×