x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea, atac la Nicușor Dan: Nu e interesat de problemele oamenilor

Firea, atac la Nicușor Dan: Nu e interesat de problemele oamenilor

07 Mai 2021   •   22:50
Firea, atac la Nicușor Dan: Nu e interesat de problemele oamenilor

Senatorul PSD Gabriela Firea susține că primarul general Nicușor Dan nu este interesat de problemele oamenilor și că acesta a anunțat, „relaxat”, că adulții cu dizabilități vor primi mai puțini bani.

„Noul primar demonstrează, încă o dată, că nu este interesat de problemele oamenilor, de necazurile sau grijile lor. Iar azi (vineri -n.r.) și-a arătat cu prisosință fățărnicia și lipsa totală de empatie atunci când a anunțat, relaxat, ca adulții cu dizabilități vor primi de acum încolo 250 lei/ lună, și nu 500 lei/lună! Ce contează că oamenii aceștia sunt cei mai amărâți dintre noi, că pentru ei fiecare bănuț contează! Să se descurce cum pot! Ce dacă nu au primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui!”, a scris vineri seara pe Facebook Gabriela Firea.

Ea susține că nici apelul Gabrielei Șerbănescu, reprezentanta persoanelor cu dizabilități, prezentă la ședința CGMB, nu l-a impresionat: „Pentru că, de fapt, nu îi pasă! Vor urma și alte tăieri, de la Programul FIV, de la familiile monoparentale...”.

Senatorul PSD susține că, în septembrie 2020, Nicușor dan asigura că drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate:

, promitea, fariseistic, Nicusor Dan... Singura vorbă pe care o mai merita acest om este rușine”, a mai scris fostul primar general al Capitalei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gabriela firea nicusor dan