x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea, despre Nicușor Dan: Nimicușor Dan îl cheamă, de fapt. Ar fi de râs, dar e de plâns

Firea, despre Nicușor Dan: Nimicușor Dan îl cheamă, de fapt. Ar fi de râs, dar e de plâns

03 Aug 2021   •   10:48
Firea, despre Nicușor Dan: Nimicușor Dan îl cheamă, de fapt. Ar fi de râs, dar e de plâns

Nimic nu se face în București, nimic nu mișcă în Capitală, acuză fostul edil Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD. Ea afimă că pe primarul general al Capitalei îl cheamă, de fapt, „Nimicușor Dan”.

„Nimic nu se face în București, nimic nu mișcă în Capitalei! Nimic! Și nu o spun eu, ci foștii aliați ai actualului Primar General. Și-au dat seama și ei că-l cheamă, de fapt, Nimicușor Dan. Ar fi de râs, dar e de plâns. Nu se semnează documente în Primăria Capitalei. Bucureștenii așteaptă certificatele de urbanism sau autorizațiile de construire de luni întregi, de când și-a preluat mandatul noul primar. Termenul legal s-a depășit de mult, dar pe nimeni nu interesează asta”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea afirmă că „până și foștii colaboratori ai actualului primar general s-au săturat de indolență”.

„Un fost vicepreședinte al Asociației Salvați București, locul unde s-a făcut celebru Dan, a depus o plângere penală la DIICOT și reclamă tocmai nerespectarea legii în Primăria Capitalei. Dacă aș fi stat eu cu teancuri de documente pe birou, luni întregi, nu vreau să-mi imaginez ce era”, conchide Firea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gabriela firea