x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Firea îi critică pe demnitarii care încălcă regulile: Au subminat efortul de combatere a pandemiei

Firea îi critică pe demnitarii care încălcă regulile: Au subminat efortul de combatere a pandemiei

31 Mar 2021   •   21:26
Firea îi critică pe demnitarii care încălcă regulile: Au subminat efortul de combatere a pandemiei
Sursa foto: Lucian Alecu

Senatorul Gabriela Firea îi critică pe demnitarii care au încălcat restricțiile. Au subminat efortul general de combatere a pandemiei, susține reprezentantul PSD care îi oferă drept exemplu pe Raluca Turcan, Vlad Voiculescu și Ludovic Orban.

Gabriel Firea a scris un mesaj pe Facebook în care susține că „prin încălcarea propriilor reguli impuse oamenilor simpli, cei de la putere și-au pierdut orice brumă de credibilitate și au subminat efortul general de combatere a pandemiei prin atitudinea iresponsabilă a miniștrilor”.

Firea îi oferă drept exemplu pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, care a fost văzut fără mască în Parlament și pe Raluca Turcan, ministrul Muncii, care nu a purtat mască la o acțiune de plantat arbori. De asemenea, nu a fost omis incidentul în care fostul premier Ludovic Orban a fost fotografiat în clădirea Guvernului la „o petrecere cu trabucuri și cu whisky”.

„Nu are cum să mai existe responsabilitate și conformare voluntară, când miniștrii Sănătății și al Muncii, în loc să fie modele de conduită, sfidează și încalcă fără jenă, în public, restricțiile impuse oamenilor de rând! Guvernanții nu sunt simpli cetățeni! Ei sunt cei care decid, deci au obligații suplimentare față de oamenii obișnuiți! Ei nu-și pot permite nici măcar să fie neglijenți în perioade precum aceasta, de pandemie și de risc maxim la adresa sănătății publice! În schimb, exponenții actualei puteri au furnizat exemple repetate că nu dau doi bani pe legea pe care o impun oamenilor de rând”, susține Gabriela Firea.

Concluzia senatorului PSD este că din motivele expuse s-a prăbușit încrederea populației în restricțiile menite să combată pandemia.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea