x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu: Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă terorism economic

Florin Cîțu: Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă terorism economic

03 Iun 2020   •   11:22
Florin Cîțu: Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă terorism economic

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a afirmat, prin intermediul unei postări pe contul său de Facebook, că „acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă terorism economic”, singurul scop fiind câștigarea de voturi, chiar dacă asta înseamnă „prăbușirea economiei pentru următorii zece ani”.

„Acţiunile PSD în Parlamentul României reprezintă terorism economic. Nu există niciun dubiu aici. PSD are un singur scop. Să mai câştige câteva voturi chiar dacă asta înseamnă prăbuşirea economiei pentru următorii zece ani. Ciolacu s-a opus prelungirii stării de urgenţă pentru că avea de câştigat dacă criza de sănătate ar fi avut un impact negativ mai mare asupra românilor (vă aduceţi aminte scenariile apocaliptice cu zeci de mii de victime lansate de acesta). Acum PSD vânează voturi prin PRĂBUȘIREA economiei că urmare a creșterii cheltuielilor bugetare care nu au sursă de finanțare.

Ciolacu NU VREA creștere economică și bunăstare pentru toți românii pentru că nu are de câștigat. Vă face TOTUL pentru a prăbuși economia și a crea haos și panică. Atunci câștigă PSD și Ciolacu.

PSD se comportă că o grupare teroristă.

Vom opri, ca si pana acum, aceste atacuri teroriste ale PSD la stabilitatea economică. Nu-i vom lăsa să prăbușească economia", scrie ministrul Finanţelor.

Acțiunile PSD în Parlamentul României reprezintă TERORISM economic. Nu există niciun dubiu aici. PSD are un singur...

Publicată de Florin Cîţu pe Miercuri, 3 iunie 2020

PSD a lansat recent un program cu 28 de măsuri pentru sprijinirea economiei pe care intenționează să le transpună în proiecte de lege.

De asemenea, PSD a anunțat că parlamentarii partidului vor respinge, miercuri, în Camera Deputaților, ordonanța de urgență prin care Guvernul Orban a amânat până la 1 august dublarea alocațiilor.

×
Subiecte în articol: florin citu psd terorism economic