x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu anunță când își depune candidatura pentru șefia PNL: Totul este bine, mergem înainte!

Florin Cîțu anunță când își depune candidatura pentru șefia PNL: Totul este bine, mergem înainte!

18 Aug 2021   •   07:57
Florin Cîțu anunță când își depune candidatura pentru șefia PNL: Totul este bine, mergem înainte!
Sursa foto: Lucian Alecu

Florin Cîțu a anunțat că în această săptămână își va depune candidatura pentru șefia PNL. Totul este bine, mergem înainte, a spus Cîțu care a mai anunțat că miercuri va avea loc o ședință a BPN PNL deși președintele liberal Ludovic Orban s-a împotrivit.

Florin Cîțu a spus că președintele Ludovic Orban a fost informat despre ședința Biroului Permanent Național în cadrul căreia va fi nominalizat viitorul ministru de Finanțe.

„Vă asigur că toate procedurile au fost respectate, nu a fost doar un SMS, a fost și o discuție telefonică și o discuție față în față.... Mâine vom demonstra că avem majoritatea necesară”, a spus Cîțu.

Premierul a dezvăluit că va candida pentru funcția de președinte al PNL cu moțiunea intitulată România liberală. Candidatura va fi depusă în partea a doua a săptămânii, a precizat Cîțu.

Șeful Guvernului este optimist și a anunțat că va câștiga alegerile din PNL deoarece se bucură de susținere în cadrul partidului, în ciuda dezvăluirilor privind trecutul său.

„Nu a venit târziu, susținerea a venit când trebuie, totul este bine, mergem înainte.. Sunt un om politic pe picioarele mele, nu a fost nici un reproș”, a adăugat Florin Cîțu.

Declarațiile au fost făcute marți seara, la finalul unei ședințe la care au participat Florin Cîțu și susținătorii săi din PNL.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu