x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu, despre liderii USR PLUS: Au găsit tăria să treacă peste decizia de ieri. Guvernarea continuă!

Florin Cîțu, despre liderii USR PLUS: Au găsit tăria să treacă peste decizia de ieri. Guvernarea continuă!

15 Apr 2021   •   16:47
Florin Cîțu, despre liderii USR PLUS: Au găsit tăria să treacă peste decizia de ieri. Guvernarea continuă!
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Florin Cîțu a evitat să spună dacă va demisiona în cazul în care liderii USR PLUS nu vor reveni asupra deciziei de a-i retrage sprijinul politic.

Premierul a afirmat că liderii USR PLUS „au găsit tăria să treacă peste decizia de ieri”, astfel încât „guvernarea continuă”.

„În ședința de guvern de astăzi (joi - n.r.) le-am mulțumit colegilor mei că au găsit tăria să treacă peste decizia de ieri (miercuri - n.r.) și că au înțeles că este mult mai important să venim să rezolvăm probleme importante pentru România. A fost mesajul meu pentru colegii mei și le mulțumesc din nou. Au făcut un pas important în a debloca situația”, spune Florin Cîțu.

Premierul a evitat să spună dacă o va demisiona în cazul în care liderii USR PLUS își vor menține poziția de retragere a sprijinului politic pentru el.

„Guvernarea continuă! Acum vin de la o ședință de guvern în care am aprobat acte normative foarte importante, la care au participat toți membrii guvernului sau care au trimis secretarii de stat. Deci guvernarea continuă. Eu zic că avem de guvernat o situație dificilă și o campanie de vaccinare de succes”, răspunde Cîțu.

 

×
Subiecte în articol: florin citu