x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu îi cere lui Marcel Ciolacu să se implice în campania de vaccinare

Florin Cîțu îi cere lui Marcel Ciolacu să se implice în campania de vaccinare

11 Iun 2021   •   18:30
Florin Cîțu îi cere lui Marcel Ciolacu să se implice în campania de vaccinare
Sursa foto: Lucian Alecu

Liberalul Florin Cîțu îi cere social-democratului Marcel Ciolacu să se implice în campania de vaccinare. Nu i-am văzut pe liderii PSD în centre de vaccinare ca să susțină campania, a spus Cîțu, vineri, în timpul unei vizite la Zalău.

Premierul Florin Cîțu a spus că în campania de vaccinare nu s-au implicat decât reprezentanții din teritoriu ai partidelor de la guvernare.

„Lupta este să ducem vaccinul în zona rurală. Soluțiile sunt la primari, la președinții de consilii județene, la prefecți. Nu pot să nu observ că doar reprezentanții PNL și UDMR se implică”, a spus Florin Cîțu.

Premierul liberal i-a provocat pe liderii opoziției să se implice în campania de vaccinare.

„Eu nu l-am văzut pe Marcel Ciolacu să meargă într-un centru de vaccinare ca să susțină vaccinarea și nu inteleg de ce, nu i-am văzut nici pe Sorin Grindeanu și pe Gabriela Firea. Ridic această provocare pentru liderii PSD, ei să vina public să susțină campania”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul susține că este mulțumit de felul în care a mers campania de vaccinare, dar crede că activitatea trebuie să fie accelerată.

×
Subiecte în articol: florin citu