x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu, în război cu PSD: Eu distrug cu date fake news-ul!

Florin Cîțu, în război cu PSD: Eu distrug cu date fake news-ul!

20 Mai 2021   •   09:39
Florin Cîțu, în război cu PSD: Eu distrug cu date fake news-ul!

Premierul Florin Cîțu susține că informațiile care circulă despre inflație reprezintă un fake news și anunță că România este pe locul șase în UE la acest capitol. În plus, Cîțu le sugerează reprezentanților PSD să le ofere scuze românilor pentru inflația din timpul guvernării lor.

Florin Cîțu a postat mesajul pe Facebook.

„O zi bună să mai demontez un fake news. Astăzi distrug cu date fake news-ul apărut în aceste zile despre inflație. Astăzi România este pe locul șase în UE cu o rata a inflației de 2.7%. Am arătat că avem cele mai bune măsuri pentru a avea creștere economică, cea mai rapidă revenire economică și am scos România din topul rușinii. Asta înseamnă guvenare pe principii liberale. Acum pregătim măsurile pentru perioada post-pandemie și pentru a asigura cea mai bună perioadă din istorie din punct de vedere economic pentru toți românii”, scrie în mesajul postat joi de premier.

Florin Cîțu mai scrie pe rețeaua de socializare că în timpul guvernării PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE.

„În guvernarea PSD România a avut cea mai mare rată a inflației din UE 3 ani la rand. Mai clar, România a condus topul rușinii în UE 3 ani la rand când a fost guvernată de socialiști. Rata inflației în guvernarea PSD a ajuns la 5.4%. Nici până azi psd-istii nu și-au cerut scuze în fața românilor pentru o astfel de "performanță". Cine știe, poate astăzi este ziua în care își vor cere scuze”, a precizat șeful Guvernului.

Joi, prim-ministrul Florin Cîțu se va întâlni la Palatul Victoria cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, și delegația lui. Ei vor discuta despre proiectele incluse în PNRR.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu