x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Florin Cîțu spune că nu și-a pus semnătura pe niciun document de la MS privind raportările COVID

Florin Cîțu spune că nu și-a pus semnătura pe niciun document de la MS privind raportările COVID

19 Apr 2021   •   13:50
Florin Cîțu spune că nu și-a pus semnătura pe niciun document de la MS privind raportările COVID
Sursa foto: Gov.ro

Premierul Florin Cîțu a declarat, luni, că nu și-a pus semnătura pe niciun document transmis de la Ministerul Sănătății privind raportările referitoare la pandemia de COVID.

Florin Cîțu a mai afirmat că ce a apărut în presă nu este un document, „ci o coală de hârtie”.

„Faceţi o acuzaţie foarte gravă, în primul rând că nu e un document, este o coală de hârtie. Deci, nu este un document, este o coală de hârtie, da? Guvernul a dat un comunicat pe această temă, nu este nicio semnătură a mea pe... Dacă dumneavoastră vă imaginaţi că premierul României semnează pe o coală de hârtie pe care scrie "primit"... Guvernul a comunicat exact procedura, aveţi un comunicat de la Guvern exact care este procedura pentru documente şi pentru cele confidenţiale. Mai mult de atât nu am ce să spun", a precizat Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă, la finalul şedinţei conducerii PNL.

Guvernul a precizat, luni, într-un comunicat de presă, că informațiile apărute în presă cu privire la existența unui document transmis în atenția premierului Florin Cîțu referitor la constituirea unui grup de lucru în cadrul Ministerului Sănătății privind verificarea raportărilor zilnice referitoare la evoluția pandemiei de COVID-19 sunt false.

„Aşa-zisele documente apărute în spaţiul public nu au nicio legătură cu Guvernul sau cu aparatul de lucru al prim-ministrului sau Guvernului", se mai spune în comunicat.

×