x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Funeriu, despre viziunea USL pentru Educaţie: "Vorbe goale".

Funeriu, despre viziunea USL pentru Educaţie: "Vorbe goale".

04 Iun 2011   •   10:18

Ministrul Daniel Funeriu a declarat, astazi, ca viziunea pentru Educatie a Uniunii Social Liberale reprezinta vorbe goale. "PNL si PSD s-au strans astazi sa discute despre Educatie si au venit cu un material pe care scrie conceptia USL pentru Educatie. Va spun eu care este - vorbe goale. Spun in materialul asta de ce nu merge bine Educatia in Romania, tind sa le dau si dreptate, dar ceea ce doresc sa le spun este ca elevii care dau in aceasta vara Bacalaureatul din 12 ani de scoala zece i-au petrecut sub PNL si PSD", a afirmat Funeriu, prezent la Conventia Nationala a Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal.

El a declarat ca romanii, cand se gandesc la politica, la PNL si PSD, fie vad galben, fie rosu. "Romanii, cand se gandesc la PSD vad rosu, cand se gandesc la PNL se ingalbenesc, iau galbinare, au si motive. Atunci cand PDL se gandeste la politica, noi ne gandim la Romania", a mai spus Funeriu, potrivit Agerpres.

Daniel Funeriu le-a dat si cateva sfaturi tinerilor democrat-liberali, cerandu-le sa nu-i creada pe cei care le spun ca nu-si pot indeplini visele.

El le-a solicitat tinerilor din PDL sa gandeasca astfel incat sa transforme tara de la "merge si asa", la "yes, we can".

×