x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea, atac furibund la adresa Guvernului Cîțu: Mint cu nerușinare când afirmă că nu au bani pentru copii!

Gabriela Firea, atac furibund la adresa Guvernului Cîțu: Mint cu nerușinare când afirmă că nu au bani pentru copii!

18 Iun 2021   •   16:23
Gabriela Firea, atac furibund la adresa Guvernului Cîțu: Mint cu nerușinare când afirmă că nu au bani pentru copii!

Senatorul PSD, Gabriela Firea susține că ”proiectul de ordonanță pregătit de Guvern în domeniul alocațiilor reprezintă cea mai ticăloasă trădare a electoratului de către actuala Coaliție”. În plus fostul primar al Capitalei acuză guvernul că minte cu nerușinare când afirmă că nu are bani pentru copii.

 

 

”Guvernul minte cu nerușinare când afirmă că nu are bani pentru copii, în timp ce renunță la taxe în favoarea unor mari corporații din domeniul energiei, alocă prin PNRR, fără licitație, 3 miliarde de lei unui sponsor de partid și se pregătește să transfere un sfert de miliard de euro din sistemul public de sănătate către clinicile și spitalele private.

Doar dobânzile anuale plătite de România la cele 31 de miliarde de euro împrumutate în mod iresponsabil de Florin Cîțu depășesc cu mult sumele necesare pentru majorarea alocațiilor, conform promisiunilor neonorate de actuala Coaliție de guvernare.

PSD reafirmă decizia fermă de a ataca la Curtea Constituțională Legea de adoptare a acestei ordonanței ticăloase, care aduce mari prejudicii copiilor din România”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: gabriela firea