x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea atac la Nicușor Dan: Se alege praful de multe dintre proiectele inițiate de mine

Gabriela Firea atac la Nicușor Dan: Se alege praful de multe dintre proiectele inițiate de mine

de Alice Petrescu    |    16 Apr 2021   •   16:44
Gabriela Firea atac la Nicușor Dan: Se alege praful de multe dintre proiectele inițiate de mine

Liderul senatorilor PSD, Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că îi blochează proiectele privind realizarea locuințelor sociale din Bulevardul Prelungirea Ghencea, despre care spune că a fost lăsat de izbeliște.

 


 

„În ultimele 7 luni, am văzut cu mâhnire cum se alege praful de multe proiecte initiate de mine si echipa mea, printre csre si unul dintre proiectele mele de suflet pentru Bucuresti : ansamblul de locuințe sociale din Bdul. Prelungirea Ghencea, nr. 322-326, lăsat acum de izbeliste. Noul primar nu este sensibil la suferința celor care și-au pus toate sperantele în Primăria Capitalei și care știau că, cel târziu in ianuarie-februarie anul acesta, se vor muta în apartamentele pentru care primiseră promisiune de repartiție”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Fostul primar a precizat că liderii PSD în Consiliul General vor depune amendamente pentru a permite reluarea lucrărilor.

„Am reușit să ridicăm aproape complet un prim imobil dintr-un ansamblu rezidențial de 8 blocuri și se făcuseră deja notele de repartiție pentru cele 114 apartamente ale construcției. Lucrările in șantier s-au oprit însă, fără nicio explicație, odată cu venirea lui Nicușor Dan la primărie. Colegii mei, consilierii generali ai PSD, vor depune un amendament la proiectul de buget al Capitalei, pentru a asigura finantare în continuare a construcției”, a mai declarat Gabriela Firea.

 

 

 

 

 

 

 
×
Subiecte în articol: gabriela firea