x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea îi susţine pe Ciolacu şi Grindeanu în noua conducere a partidului

Gabriela Firea îi susţine pe Ciolacu şi Grindeanu în noua conducere a partidului

10 Feb 2020   •   15:26
Gabriela Firea îi susţine pe Ciolacu şi Grindeanu în noua conducere a partidului

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat luni că la congres ar trebui să candideze pentru şefia partidului doar unul dintre cei doi lideri vehiculaţi în prezent - Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu, dar amândoi să facă parte din echipa de conducere.

"Aşa ar fi mai bine (să candideze doar unul dintre cei doi - n.r.) pentru că noi ne-am decis să învăţăm din greşelile trecutului. Competiţia este în exterior şi nu în interior. De comun acord, consensual, cred că ar trebui să stabilim care să fie următoarea conducere a PSD, bineînţeles mergând şi pe ideea de competiţie, dar o competiţie între noi nu care să livreze ştiri negative presei şi prin intermediul presei către alegători, să fie dezamăgiţi de noi. Mi-aş dori ca ambii să fie în noua conducere, şi domnul Ciolacu, şi domnul Grindeanu. Acum cu numărul 1 şi 2, partidul hotărăşte", a spus Firea, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, întrebată dacă ar trebui să candideze doar unul dintre cei doi - Ciolacu şi Grindeanu.

Ea a menţionat că după ultimele discuţii în interiorul partidului poziţia actuală de preşedinte executiv va fi "desfăcută în patru- cinci poziţii" de prim-vicepreşedinţi şi "un număr stabilit de vicepreşedinţi regionali".

Firea a adăugat că în cadrul CExN va propune ca pe data de 29 februarie să fie organizat congresul pentru alegerea noii conduceri. 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: gabriela firea