x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: „Nu erau bani aruncați pe fereastră, erau fonduri folosite în cel mai util mod de pe pământ”

Gabriela Firea: „Nu erau bani aruncați pe fereastră, erau fonduri folosite în cel mai util mod de pe pământ”

13 Sep 2021   •   14:10
Gabriela Firea: „Nu erau bani aruncați pe fereastră, erau fonduri folosite în cel mai util mod de pe pământ”

Gabriela Firea, senator PSD, a lansat un atac luni la adresa primarului Capitalei Nicușor Dan, căruia îi reproșează că a tăiat stimulentele financiare pentru cazurile sociale.

„Nu erau bani aruncați pe fereastră, erau fonduri folosite în cel mai util mod de pe pământ. Dacă copiii nu sunt o prioritate, dacă familiile nu reprezintă o prioritate pentru o țară sau un oraș, atunci care sunt prioritățile? Îmi pun totuși întrebarea - unde se duc banii, câtă vreme noua administrație spune că nu are bani pentru nimic. (...) Acești bani care au fost aprobați de 3 ani în mandatul meu erau foarte utili. (...) În ceea ce privește femeile însărcinate, nou-născuții, familiile monoparentale și familiile cu probleme financiare care cereau rechizite la început de an, aceste fonduri nu s-au mai dat în ultimele luni. Se renunță la ele. În campania electorală, dl Dan a promis că nu taie aceste stimulente financiare pentru cazurile sociale”, a spus Gabriela Firea, la Antena3.

×
Subiecte în articol: gabriela firea nicusor dan