x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: Ticăloșia PNL este strigătoare la cer!

Gabriela Firea: Ticăloșia PNL este strigătoare la cer!

de Alice Petrescu    |    09 Feb 2021   •   12:41
Gabriela Firea: Ticăloșia PNL este strigătoare la cer!
Sursa foto: Captura Antena 3

Gabriela Firea, a lansat astăzi un nou atac la adresa guvernului Cîțu, pe pagina sa de Facebook. Ea susține că ''actuala putere NU ȘTIE și NU e în stare să guverneze DELOC în beneficiul oamenilor, iar ticăloșia PNL este strigătoare la cer!''

 

Senatorul PSD, Gabriela Firea mai spune că anunțul președintelui PNL referitor la faptul că nicio majorare de pensii nu va exista în acest an, confirmă încă o dată avertismentele făcute de PSD de-a lungul timpului. Ea consideră că cei de la PNL au provocat deficitul prin nepricepere și cadouri gigantice către clientela politică și nicio categorie socială nu a scăpat nețepuită de PNL, aceștia câștigându-și puterea prin minciună și dezinformare.

''Nu există NICIO CATEGORIE SOCIALĂ care să fi avut vreun beneficiu de pe urma guvernării PNL-iste. Salariații au pierdut banii cuveniți de drept la salarii.
Copiii au pierdut mai mult de jumătate din alocația legal stabilită! Antreprenorii au pierdut catastrofal din afacerile lor așteptând zadarnic sprijinul promis în pandemie. Agricultorii au fost abandonați în voia lui Dumnezeu și a sorții. Acum și pensionarii așteaptă zadarnic majorarea promisă de PNL. Nici studentii nu au scapat de urgia PNL – USR-Plus!” , a mai scris Gabriela Firea pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea