x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea, un nou atac furibund la adresa Guvernului: Cîțu și Turcan se răzbună pe cei mai necăjiți dintre români, pe pensionarii bolnavi!

Gabriela Firea, un nou atac furibund la adresa Guvernului: Cîțu și Turcan se răzbună pe cei mai necăjiți dintre români, pe pensionarii bolnavi!

de Alice Petrescu    |    19 Mar 2021   •   11:02
Gabriela Firea, un nou atac furibund la adresa Guvernului: Cîțu și Turcan se răzbună pe cei mai necăjiți dintre români, pe pensionarii bolnavi!
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Senatoarea Gabriela Firea, acuză Guvernul că a diminuat semnificativ suma destinată biletelor de tratament , lucru care îi va afecta profund pe bătrânii bolnavi din România.”Florin Cîțu și Raluca Turcan taie la jumătate banii de tratament pentru bătrânii bolnavi! Suma alocată biletelor de tratament este de doar 200 de milioane de lei în 2021, față de 370 de milioane de lei în anul 2020”, a scris Firea pe Facebook.

Prim-vicepreşedintele PSD spune că decizia reprezintă o lipsā de viziune si strategie guvernamentală. În urma analizelor făcute, Gabriela Firea a constatat că în 2021 suma alocată biletelor de tratament este de doar 200 de milioane de lei. În plus social-democratul este de părere că este vorba despre o răzbunare a guvernanților.

”În campaniile electorale, au promis un trai mai bun pentru toti românii. Sprijin pentru cei vulnerabili, investitii, ajutor pentru mediul de afaceri. Acum vin si taie tot, reduc tot, îngheata! Lipsā de viziune si strategie guvernamentalā!”, a mai scris Gabriela Firea, pe pagina ei de socializare.

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea