x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gabriela Firea: PSD este partidul care a câștigat alegerile, iar președintele trebuie să respecte Constituția

Gabriela Firea: PSD este partidul care a câștigat alegerile, iar președintele trebuie să respecte Constituția

06 Dec 2020   •   22:33
Gabriela Firea: PSD este partidul care a câștigat alegerile, iar președintele trebuie să respecte Constituția
Sursa foto: PSD

Gabriela Firea, prim-vicepreşedinte PSD, a declarat după rezultatul exit-poll-ului că PSD este câștigător al alegerilor parlamentare 2020, iar președintele trebuie să respecte Constituția și opțiunea românilor și să încredințeze PSD formarea majorității guvernamentale.

''Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care au ieşit astăzi la vot. Vreau de asemenea să adresez mulţumiri speciale celor care au votat echipa noastră social-democrată. Asta înseamnă că programul nostru de guvernare este cel care a convis'', a mai spus Gabriela Firea. 

De altfel este singurul care a pătruns în detaliile tututor domeniilor de activitate şi în special este singurul care a prezentat românilor măsurile imediate pe care le vom lua în cazul în care vom ajunge la guvernare în domeniul sănătăţii publice şi în domeniul economic. Faptul că pe listele noastre de candidaţi din întreaga ţară, de la Senat şi de la Camera Deputaţilor sunt specialişti din toate domeniile de activitate, asta înseamnă că am dorit să demonstrăm încă o dată românilor că ne pasă de soarta lor, că nu vrem doar să ajungem cu un număr de colegi în Parlament, pentru a-şi găsi ei un loc de muncă şi cu adevărat să construim o guvernare durabilă în interesul românilor.

 

×
Subiecte în articol: gabriela firea