x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gafă a la Marian Vanghelie: Dacă nu eşti bun, PSD te ejaculează! Ăăă... te ejectează

Gafă a la Marian Vanghelie: Dacă nu eşti bun, PSD te ejaculează! Ăăă... te ejectează

28 Iun 2011   •   05:19
Gafă a la Marian Vanghelie: Dacă nu eşti bun, PSD te ejaculează! Ăăă... te ejectează

Fostul presedinte al organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie a avut din nou probleme cu limba romana. Aseara, la B1 TV, Vanghelie a declarat ca, daca esti bun, poti conduce filiala. Daca nu, aceasta "te ejaculeaza". I s-a atras atentia, moment in care Marian Vanghelie s-a corectat si a spus ca "te ejecteaza".

Presedintele PSD Victor Ponta a reusit sa-si anihileze cel mai vechi si mai vehement rival din partid. Marian Vanghelie a fost inlaturat din functie in sedinta Comitetului Executiv al partidului, in numai doua ore.

Proaspatul "mazilit" a declarat ca disputele ce privesc organizatia de Bucuresti a PSD "nu sunt de azi, de ieri". "Eu sunt de 17 ani in partid si imi aduc aminte ca si atunci era o problema. Organizatia de Bucuresti nu ai cum s-o modifici, nu ai ce sa-i faci. Nu merge la organizatia de Bucuresti sa fie un pampalau. Organizatia de Bucuresti ori are un lider, ori il exclude. Ma refeream la presedintii care au fost alesi", a spus fostul presedinte al organizatiei PSD Bucuresti.

"Nu poti sa conduci organizatia de Bucuresti decat daca poti si daca esti bun, ca altfel te ejaculeaza. Te ejaculeaza... aa, lasati-ma ca... te ejecteaza", a mai spus Vanghelie, starnind zambetele celor din platou.

In mai multe randuri, Victor Ponta s-a delimitat de iesirile publice ale lui Marian Vanghelie. Cel mai recent, in 6 mai, presedintele PSD afirma ca liderul organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, "de cate ori tace, face foarte bine", referindu-se la faptul ca acesta le-a spus unor copii din Ferentari ca "atunci cand vin ziaristii la noi, le dam cadou un inel sau un ceas, nu le luam".

Marian Vanghelie declara, in aprilie, intr-un interviu pentru MediafaxX, ca relatia sa cu actualul presedinte al partidului a fost "in etape", amandoi fiind "orgoliosi, primarul Sectorului 5 mentionand insa ca este convins ca poate lucra cu Victor Ponta.

Tot in aprilie, Victor Ponta declara ca Sorin Oprescu ar putea fi sprijinit de USL pentru Primaria Capitalei daca PSD Bucuresti nu are un candidat mai bun.

Intrebat daca Marian Vanghelie nu poate fi un astfel de candidat, Victor Ponta a declarat ca este de parere ca acesta va candida tot la Sectorul 5. Intrebat daca el, ca presedintele al PSD, doreste acest lucru, sau insusi Marian Vanghelie, Ponta a declarat: "O spun eu, si o s-o vrea si domnul Vanghelie".

Intrebat daca asa functioneaza aceste lucruri, "ca in Armata", presedintele PSD a raspuns: "Asa functioneaza. Ne intelegem foarte clar si organizatia Bucuresti nu trebuie sa mai fie o problema pentru PSD, ci trebuie sa fie un sprijin pentru PSD, destule ori a fost o problema".



×
Subiecte în articol: psd vanghelie ejaculează