x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Gheorghe Flutur, externat. Și-a preluat deja atribuțiile la conducerea CJ Suceava

Gheorghe Flutur, externat. Și-a preluat deja atribuțiile la conducerea CJ Suceava

de Ion Alexandru    |    13 Apr 2020   •   08:30
Gheorghe Flutur, externat. Și-a preluat deja atribuțiile la conducerea CJ Suceava
Sursa foto: VLAD STAVRICA / AGERPRES FOTO

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, liberalul Gheorghe Flutur, a fost externat, la sfârșitul săptămânii trecute, din Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan Cel Nou”, din Suceava, după ce s-a vindecat de COVID-19. Imediat ce a ieșit din spital, Flutur a anunțat că și-a reluat activitatea la instituția pe care o conbduce.

Gheorghe Flutur a precizat că vineri a avut chiar și o întâlnire de lucru la Spitalul Județean de Urgență Suceava cu secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, gen.(r) Ionel Oprea, cu managerul spitalului, colonelul medic Daniel Derioiu, şi cu prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan. „Am dorit să aflu care sunt urgenţele, iar din acest moment sunt în mijlocul celor care fac eforturi pentru normalizarea situaţiei în judeţul Suceava, fiind la dispoziţia lor 24 de ore din 24”, susține politicianul.

Flutur a declarat că Direcţia de Sănătate Publică Judeţeană Suceava l-a informat, cu o zi înainte de a fi externat, că rezultatele ultimelor două teste pentru noul coronavirus au ieşit negative şi îşi poate relua activitatea. Reamintim că președintele CJ Suceava a fost internat, pe data de 25 martie, fiind depistat pozitiv cu coronavirus, după ce a fost testat sub calitatea de „medic”. 

×