x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu: Noua politică USR, un fel de comunism fardat grosolan, cu voce stridentă - a la Clotilde

Grindeanu: Noua politică USR, un fel de comunism fardat grosolan, cu voce stridentă - a la Clotilde

09 Apr 2021   •   15:05
Grindeanu: Noua politică USR, un fel de comunism fardat grosolan, cu voce stridentă - a la Clotilde

Noua politică a USR se dovedește un fel de comunism fardat grosolan, cu voce stridentă - a la Clotilde - care vrea să ne bage pe gât că are dreptate cine țipă mai tare, spune Sorin Grindeanu, prim-vicepreședinte PSD.

„Politica de tip userist, în care primează precum delațiunea, dictatul sau spartul ușii cu ranga este noua plagă socială care afectează România. La Timișoara, consilierul local USR-PLUS Ana Munteanu a organizat un fel de flagrant la un restaurant, folosind resurse publice, fapt scandalos, dovedit acum de raportul Corpului de Control al ministrului de Interne”, afirmă Sorin Grindeanu.

Social-democratul cere demisia prefectului de Timiș, Zoltan Nemeth.

„Mai grav este că, potrivit documentului, inclusiv prefectul de Timiș s-a implicat activ în acele descinderi, a dat telefoane și chiar și-a trimis oameni de încredere drept , desi nu aveau atribuții în acest sens. Aici nu a fost doar circ, a fost și un demers ilegal. Care trebuie sa aibă consecințe. Demisia prefectului, a șefei de cabinet și a celor vinovați nu trebuie să se lase așteptate. Normalitatea poate reîncepe cu aceste demisii! Nu mai înghite nimeni închipuite, precum suspendarea consilierului local Ana Munteanu”, adaugă Grindeanu.

Liderul PSD a amintit și de episodul în care directorul Metrorex a încercat să deschidă o ușă cu o rangă.

„Voi face toate demersurile instituționale ca deputat de Timiș să nu se mai repete genul acesta de atac nepermis la societatea din Timisoara. Mai ales că, din păcate, exemplul de aici nu este singular! Ministrul Drulă aplaudă spargerea magazinelor de la metrou cu ranga, iar deputatul Bulai statuează în Parlament că moralitatea e mai importantă decât legalitatea. Concluzia este clară: noua politică a USR se dovedește un fel de comunism fardat grosolan, cu voce stridentă - a la Clotilde - care vrea să ne bage pe gât că are dreptate cine țipă mai tare”, conchide Sorin Grindeanu.

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu