x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Grindeanu susține renumărarea voturilor la Sectorul 1: Nu văd care e problema

Grindeanu susține renumărarea voturilor la Sectorul 1: Nu văd care e problema

30 Sep 2020   •   11:46
Grindeanu susține renumărarea voturilor la Sectorul 1: Nu văd care e problema

Sorin Grindeanu, prim vicepreședintele PSD,  susține renumărarea voturilor la Sectorul 1: „În nicio variantă nu e o victorie zdrobitoare a unuia sau a altuia și atunci cred că pentru democrație această decizie de renumărare ar fi una corectă”.

Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, referitor la scandalul de la Sectorul 1, că s-a creat o stare de tensiune și în nicio variantă nu există o victorie zdrobitoare a unuia sau a altuia.

„Și atunci cred că pentru democrație această decizie de renumărare ar fi una corectă. Normalitatea de care vorbeau unii în campania de anul trecut înseamnă și respectarea unor reguli democratice. Atâta timp cât există aceste semne de întrebare, normalitatea în acest caz ar fi acest proces de renumărare. Vreau să declar, chiar în nume personal, că dacă, în urma renumărării, doamna Clotilde Armand se dovedește a fi câștigătorul, noi o să fim primii sau eu o să fiu primul care o felicită”, a spus liderul PSD.

Întrebat despre faptul că Gabriela Firea cere o contestare și alegerilor pe întreaga Capitală, Grindeanu a răspuns că a apucat să discute în ea, dar în mod sigur dacă a făcut această este justificată: „E necesar să discut cu doamna Firea, să vedem fundamentul, dar sunt convins că, dacă e, e fundamentată această cerere”.

 

 

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu