x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ilie Sârbu, despre demisia lui Botiş: Aşteptăm ca tot Guvernul să facă acelaşi lucru

Ilie Sârbu, despre demisia lui Botiş: Aşteptăm ca tot Guvernul să facă acelaşi lucru

20 Apr 2011   •   11:00

Liderul grupului parlamentar al PSD din Senat, Ilie Sârbu, a declarat că social-democraţii consideră demisia ministrului Muncii, Ioan Botiş, drept "un început bun" şi aşteaptă ca tot Guvernul să facă acelaşi lucru.

"Noi apreciem că e un început bun. Aşteptăm ca tot Guvenul să facă acelaşi lucru, să aibă demnitatea şi să aibă până la urmă forţa să-şi depună demisia, fiindcă nu mai aşteptăm nimic de la acest Guvern", a spus Ilie Sârbu, potrivit Agerpres.

El a adăugat că decizia grupului PSD din Senat a fost ca începând de miercuri, dacă ministrul nu şi-ar fi dat demisia, senatorii social-democraţi să nu participe la nici un vot în plenul forului legislativului superior când pe ordinea de zi se regăsea o lege iniţiată de Ioan Botiş.

"Cazul, noi îl apreciem că este foarte grav, dincolo de gluma primului ministru făcută ieri (marţi -n.r.) că el (Ioan Botiş - n.r.) este un om serios. Noi nu punem la îndoială, nu discutăm despre seriozitatea oamenilor, noi discutam despre ce fac ei când sunt puşi în demnităţi publice. Ştim bine că vizavi de fondurile europene nu putem glumi. Au tratat-o prea uşor şi lucrul acesta o să se vadă în viitor. Alte cazuri s-au terminat în justiţie, cu condamnare. Cred că şi în cazul Botiş, dincolo de ceea ce s-a spus, dincolo de derizoriul în care vrea să ducă acest caz, până la urmă va fi un caz serios şi va fi tratat ca atare de justiţia română", a conchis liderul grupului senatorilor PSD.

×
Subiecte în articol: politica ilie sărbu ioan botis