x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Iohannis este nemulțumit de coaliția de guvernare: Nu funcționează perfect!

Iohannis este nemulțumit de coaliția de guvernare: Nu funcționează perfect!

04 Aug 2021   •   11:39
Iohannis este nemulțumit de coaliția de guvernare: Nu funcționează perfect!

Klaus Iohannis se declară nemulțumit de cum funcționează coaliția, pentru că nu a găsit formula potrivită să se desființeze Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), iar Legile Justiției nu au fost trecute în Parlament.

Klaus Iohannis a spus, într-o conferință de presă, că nu este surprins de lupta dintre formațiunile politice care formează coaliția de guvernare.

„Haideți să ne amintim cum a apărut această coaliție și cum s-au poziționat unii față de alții, cei care sunt acum împreună. Noi am avut, nu de mult, la sfârșitul anului trecut, campania electorală și aproape s-au duelat în public. Deci vă dați seama că o astfel de coaliție are nevoie de timp până când se rodează, până când mecanismele funcționează foarte bine”, a spus Iohannis.

Șeful statului este de părere că, având în vedere „de unde am pornit”, „funcționează, dar nu funcționează perfect” lucrurile în coaliție.

Acesta a afirmat că sunt chestiuni care nu funcționează și care îl nemulțumesc.

„Mai sunt multe lucruri care nu funcționează. Bunăoară, SIIJ nu a fost desființat, chit că toată lumea s-a lăudat că așa va face, dar ministrul Justiției nu a găsit încă calea potrivită. Legile justiției - nici nu există un proiect acceptat în coaliție și sunt și eu nemulțumit de aceste lucruri și sunt și alte și alte forme care au fost promise și deocamdată auzim că se întâlnesc și se discutăm deci mai este mult de lucru”, a mai spus Iohannis.

Acesta este convins că, în ciuda tuturor neînțelegerilor, „această formulă poate să funcționeze”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: iohannis