x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ionel Dancă anunță că Insula Belina revine în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului

Ionel Dancă anunță că Insula Belina revine în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului

06 Noi 2020   •   16:09
Ionel Dancă anunță că Insula Belina revine în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului
Sursa foto: Hepta

Guvernul a adoptat o hotărâre prin care Insula Belina revine în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și în administrația Apelor Române, a anunțat, vineri, 6 noiembrie, șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

„Un proiect de hotărâre de guvern mult aşteptat, care ne aminteşte de modul în care PSD a înţeles şi a guvernat România, atât timp cât a fost la guvernare. Vă amintiţi cum un braţ al Dunării a ajuns proprietate personală în administrarea liderilor politici PSD, conduşi la acea vreme de Liviu Dragnea. În proprietatea personală, să spunem cu ghilimelele de rigoare, toată ţara a fost, în acea perioadă, gândită ca o feudă pentru baronii PSD. Evident, Liviu Dragnea în Teleorman şi-a dorit o moşie pe măsura ambiţiilor sale personale şi a transferat Insula Belina din domeniul public al statului în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman, pentru uzul personal", a afirmat Dancă.

Astfel, prin intermediul Hotărârii de Guvern, adoptată în ședința de Guvern de joi, 5 noiembrie, Insula Belina revine în domeniul public al statului, fiind „o reparație a unei monstruozități juridice realizate de PSD cu domeniul public al statului, în interesul personal al liderilor lor de moment”, a mai afirmat Dancă.  

×
Subiecte în articol: Ionel Dancă Insula Belina