x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ivan Patzaichin s-a retras din grupul consultativ pentru stabilirea viitorului guvernator al Deltei Dunării

Ivan Patzaichin s-a retras din grupul consultativ pentru stabilirea viitorului guvernator al Deltei Dunării

18 Ian 2021   •   10:16
Ivan Patzaichin s-a retras din grupul consultativ pentru stabilirea viitorului guvernator al Deltei Dunării
Sursa foto: Hepta

Fostul canoist Ivan Patzaichin a declarat că se retrage din grupul consultativ alcătuit la inițiativa USR PLUS pentru stabilirea viitorului guvernator al Deltei Dunării.

„Cred foarte tare în ideea de a decide transparent, printr-un proces de consultare, cine să fie guvernatorul ARBDD. Tocmai de aceea am acceptat să fiu parte din acest proces, însă am fost surprins de violenţa atacurilor la adresa mea pe acest subiect. Sunt mulţi oameni de calitate în Tulcea şi sunt convins că vor găsi posibilitatea de a colabora şi fără mine. Aşa că mă voi retrage din această activitate. Eu n-am avut niciodată alte interese decât de a contribui la dezvoltarea Deltei şi la bunăstarea oamenilor săi. Nu doresc să trebuiască să dovedesc mereu şi mereu acest lucru, sau prin prezenţa mea să pun în pericol acest proces. Sper să continue această consultare, să ducă la rezultate frumoase şi le doresc succes celor ce o vor duce la bun sfârşit", a scris Ivan Patzaichin pe Facebook.

USR PLUS a anunțat, vineri, începutul unui process transparent și consultative pentru stabilirea conducerii executive a Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD). Această responsabilitate a revenit USR PLUS în urma negocierilor cu partenerii de coaliție.

Ivan Patzaichin a fost invitat de cei doi copreședinți ai USR PLUS pentru a forma un grup consultativ din care să facă parte asociații și persoane „cu preocupări reale” în ceea ce privește destinul Deltei.  

×