x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen Hunor a precizat că Guvernul va adopta OUG pentru intensificarea campaniei pe tema vaccinului anti-COVID

Kelemen Hunor a precizat că Guvernul va adopta OUG pentru intensificarea campaniei pe tema vaccinului anti-COVID

08 Ian 2021   •   12:38
Kelemen Hunor a precizat că Guvernul va adopta OUG pentru intensificarea campaniei pe tema vaccinului anti-COVID

Guvernul va adopta o Ordonanță de Urgență pentru intensificarea campaniei de comunicare pe tema vaccinului anti-COVID, a anunțat, vineri, vicepremierul Kelemen Hunor, la RFI.

„ Pe tema vaccinului, eu cred că suntem la început, am început bine. Mai e nevoie de o ordonanţă de urgenţă prin care putem intensifica această campanie. Probabil că săptămâna viitoare se va adopta. Era pe ordinea de zi, dar am amânat o săptămână. Se va intensifica (campania - n.r.) în mass-media şi în tot ce înseamnă căi de comunicare online, televiziuni, radiouri, printuri şi aşa mai departe. Pe de o parte, trebuie să existe un conţinut în această comunicare, un conţinut foarte-foarte bine pus la punct din punct de vedere ştiinţific. După aceea, sigur, trebuie găsite acele forme, modalităţi, prin care oamenii pot fi convinşi. Se va intensifica această campanie, atât pot să vă spun, şi sunt convins că va fi o campanie profesionistă", a declarat vicepremierul.

Acesta a mai precizat că trebuie găsite modalități potrivite pentru a-i convinge pe cei sceptici, însă a precizat că „în câteva zile acest lucru se va schimba și, așa cum a fost și în celelalte campanii” se vor găsi alte modalități.

„Trebuie să aşteptăm şi această OUG, acest act normativ prin care se poate trece la etapa următoare. Eu nu pot să dau sfaturi de comunicare, pentru că acolo sunt specialişti, ştiu ce ar trebui să facă. Exemplele personale sunt importante şi, bineînţeles, dincolo de medici, dincolo de oameni de ştiinţă, trebuie să venim şi cu alte personalităţi, cu alţi oameni care transmit mesaje mai personale şi cu mai multe emoţii", a mai spus Kelemen Hunor.

×
Subiecte în articol: vaccin anti-covid kelemen hunor