x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Kelemen Hunor: UDMR acceptă decizia revocării lui Vlad Voiculescu

Kelemen Hunor: UDMR acceptă decizia revocării lui Vlad Voiculescu

14 Apr 2021   •   12:51
Kelemen Hunor: UDMR acceptă decizia revocării lui Vlad Voiculescu

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat, miercuri, că UDMR acceptă decizia revocării lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

„Azi dimineață m-a anunțat prim-ministrul Florin Cîțu despre decizia de a-l demite pe ministrul sănătății, Vlad Voiculescu. Demiterea unui ministru este prerogativa constituțională exclusivă a premierului, această decizie nu se comentează, ci se aplică. UDMR acceptă această decizie, și susținem coaliția, deoarece împreună ne-am asumat responsabilitatea pentru conducerea țării”, scrie Kelemen Hunor, pe contul său de Facebook.

De asemenea, acesta a precizat că există deziderate mari și importante pentru țară și trebuie numit un nou ministru cât mai curând.

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri dimineață, că a trimis președintelui Klaus Iohannis documentele de revocare ale lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății.

De asemenea, a fost demisă și Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Interimatul funcției de ministru al Sănătății va fi asigurat de Dan Barna, până la numirea unui nou ministru al Sănătății.

×
Subiecte în articol: kelemen hunor vlad voiculescu