x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Klaus Iohannis partinic la Concresul PNL. Pe cine susține șeful statului

Klaus Iohannis partinic la Concresul PNL. Pe cine susține șeful statului

25 Sep 2021   •   11:46
Klaus Iohannis partinic la Concresul PNL. Pe cine susține șeful statului

Nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să își dea demisia, a spus Klaus Iohannis: „Sunt de neînțeles sabotajele venite din propriul partid”. Iohannis a fost întrerupt de liberalii din sală care scandau numele lui Ludovic Orban.

„E imperativ să depășim cât mai repede actuala criză. Această guvernare trebuie să continue, pentru că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să își dea demisia. Cu atât mai mult, când prim-ministrul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, întreg PNL ar trebui să dea dovadă de solidaritate și să-i susțină cu toate forțele”, a spus Klaus Iohannis.

El a fost întrerupt de liberalii din sală, care scandau numele lui Orban.

„Sunt de neînțeles sabotajele venite din propriul partid, chiar dacă până la un punct ar putea fi explicabile prin prisma luptei electorale interne. Nu numai că PNL trebuie să rămână în continuare la guvernare, dar eu cred că România poate avea un deceniu de guvernare de dreapta”, adaugă șeful statului.

El a criticat modul în care s-a desfășurat campania internă.

„Ne aflăm, și nu pentru prima dată, într-un punct de inflecțiune, nu doar pentru PNL, cu și pentru România. Trebuie să recunoaștem că nu a fost o campanie internă așa cum mulți ne-am fi dorit. PNL e un partid viu. Competiția deschisă a fost mereu deschisă, dar mi-ar fi plăcut să văd mai multe dezbateri pe idei, pe moțiuni și pe proiecte. Să nu ne amăgim. Sub scuza campaniei internă au fost atacuri la persoană. Din păcate, s-au spus lucruri grave, s-au folosit cuvinte dure care sapă credibilitatea unui partid puternic”, afirmă Iohannis.

Mediafax

×
Subiecte în articol: klaus iohannis pnl florin citu