x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liberal „renegat”, susținut de PSD pentru Primăria Sectorului 2

Liberal „renegat”, susținut de PSD pentru Primăria Sectorului 2

de Ion Alexandru    |    10 Aug 2020   •   08:30
Liberal „renegat”, susținut de PSD pentru Primăria Sectorului 2

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că PSD îl susține pe Dan Cristian Popescu la alegerile pentru Primăria Sectorului 2, care a pierdut susținerea PNL pentru funcția de edil.

„Am ales să formăm echipă cu cetățenii din acest sector și cu omul care știe, deja, toate problemele, are și soluții, pentru că a lucrat îndeaproape cu actualul primar - colegul nostru Mihai Toader -, dar care merge către un alt proiect. Prin urmare, vom merge împreună în această perioadă și în viitor cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, pe care PNL l-a trădat, în miez de noapte, ca să-i facă loc unui candidat USR lipsit total de experiență și viziune, doar de dragul aranjamentelor politice pentru partidele «de dreapta», nu pentru toți cetățenii, indiferent de preferințele politice”, a pecizat Firea.

Social-democrații merg, la alegerile pentru București, cu Gabriela Firea, în lupta pentru Primăria Capitalei. Pentru sectorul 1 candidează actualul primar Daniel Tudorache. La sectorul 2, așa cum am arătat deja, candidează Dan Cristian Popescu, iar la sectorul 3 va lupta viceprimarul general Aurelian Bădulescu. Pentru sectorul 4, candidează primarul în exercițiu Daniel Băluță, iar la sectoarele 5 și 6 au intrat în competiție edilii Daniel Florea și Gabriel Mutu. 

×