x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liberalii îi acuză pe social-democrați de minciună. “Nu ne-au invitat la dezbateri”

Liberalii îi acuză pe social-democrați de minciună. “Nu ne-au invitat la dezbateri”

de Ion Alexandru    |    14 Iul 2020   •   09:15
Liberalii îi acuză pe social-democrați de minciună. “Nu ne-au invitat la dezbateri”
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

În urma declarațiilor președintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, conform cărora a spus că PSD nu va vota Legea carantinării, în Senat, dacă premierul Ludovic Orban sau miniștrii Sănătății, Nelu Tătaru, sau Justiției, Cătălin Predoiu, nu vor veni în Parlament să-și asume legea, liberalii au ieșit la atac. 

Surse guvernamentale arată că nu niciunul dintre cei invocați de Ciolacu nu a primit vreo invitație în Parlament. “Având în vedere afirmațiile false făcute în spațiul public, precizăm faptul că nu a fost înaintată premierului Ludovic Orban și nici miniștrilor din Cabinet invitația de a participa la dezbaterile din Parlament pe marginea legii care privește carantina și izolarea. Menționăm faptul că atât premierul, cât și miniștrii Sănătății și Justiției, au disponibilitatea de a participa la lucrările Parlamentului ori de câte ori sunt invitați sau solicitați în mod oficial”, susțin liberalii.

Consilierul premierului, Virgil Guran, a declarat, ieri, la Antena 3, că nu înțelege atitudinea celor de la PSD, atrăgând atenția că aceștia “acționează doar politic”. “Dânșii au votat, săptămâna trecută, legea în Camera Deputaților, pentru ca, acum, să nu fie de acord cu ce au aprobat chiar ei”, a precizat consilierul.

 

×