x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Lider PNL: Cine vrea în opoziție se alătură PSD și AUR

Lider PNL: Cine vrea în opoziție se alătură PSD și AUR

de Alice Petrescu    |    21 Apr 2021   •   10:45
Lider PNL: Cine vrea în opoziție se alătură PSD și AUR
Sursa foto: Foto: Facebook

Trebuie să înceteze orice atacuri contra premierului din interiorul coaliției, scrie pe Facebook secretarul general al PNL, Robert Sighiartău: „Cine vrea în opoziție se alătură PSD și AUR”.


Liderul PNL susține că orice guvernare înseamnă „ierarhie, reguli care trebuie respectate și autoritate exercitată transparent și în cadru legal și constituțional”.

„Am promis guvernare, nu victimizare, revenirea la normalitate, nu închiderea oamenilor în case, investiții, nu scandaluri. Este timpul să livrăm ce am promis și avem un program de guvernare în acest sens. La treabă”, conchide liderul liberal.

Coaliția de guvernare este zguduită de prima criză majoră, după demiterea lui Vlad Voiculescu de la şefia Ministerului Sănătăţii. În ultima peioadă între partenerii politici a avut loc un adevărat război al declarațiilor. Premierul Cîțu a fost numit „zombi politic” de ministrul Transporturilor și „vătaf” de conducerea USR PLUS. În replică, președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că orice ministru care vorbește împotriva premierului trebuie să aibă „bagajele făcute”.

Ludovic Orban a anunțat marți seara semnarea unei completări la acordul de coaliție, menită să îmbunătățească mecanismul de funcționare a acesteia. „Cei ce au pariat că nu ne vom înțelege și-au făcut iluzii”, a spus Orban, care susține că partenerii din coaliție sunt preocupați de guvernare.

×
Subiecte în articol: Robert Sighiartău