x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Liderii PMP: PNL și USR nu trebuie să subestimeze PMP, mai ales dacă Băsescu va intra în competiție

Liderii PMP: PNL și USR nu trebuie să subestimeze PMP, mai ales dacă Băsescu va intra în competiție

08 Iul 2020   •   14:52
Liderii PMP: PNL și USR nu trebuie să subestimeze PMP, mai ales dacă Băsescu va intra în competiție

PNL și USR nu trebuie să subestimeze capacitatea PMP de a se mobiliza în campania electorală din marile orașe, mai ales dacă Traian Basescu va intra în competiția pentru Primăria Capitalei, a declarat, miercuri, vicepreședintele PMP, Ion Cupă.

 

„PNL și USR nu trebuie să subestimeze capacitatea PMP de a se mobiliza în campania electorală din marile orașe, mai ales dacă Traian Basescu va intra în competiția pentru Primăria Capitalei. Luăm tot mai serios în calcul candidatura președintelui de onoare al PMP, Traian Băsescu, la funcția de Primar General al capitalei. Aceasta ar crea un efect de contagiune pozitivă în toate organizațiile din țară. Nimeni nu trebuie să subestimeze forța de mobilizare a partidului nostru peste tot în marile orașe, dar nu numai, mai ales dacă Traian Băsescu va intra direct în bătălia electorală”, a declarat deputatul Ion Cupă, vicepreședinte național al PMP.

PMP atrage atenția PNL și USR asupra pericolului risipirii voturilor dreptei în favoarea PSD, în cazul candidaturilor multiple.

”Dacă se merge pe drumuri individuale la listele de candidați, noi cei de la PMP nu vom ezita să valorificăm toate atuurile pe care le avem, și în Craiova și în județul Dolj, pentru a obține un rezultat cât mai bun” - a conchis Ion Cupă, președintele PMP Dolj.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că dacă lucrurile nu se vor clarifica pe partea dreaptă a politicii în privința candidaturii la Primăria Capitalei, el este dispus să își asume candidatura din partea PMP. „Nu o să îmi las partidul”, a spus Băsescu.

(sursa: Mediafax)

×