x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE. Liderii coaliției s-au reunit marți într-o nouă rundă de negocieri

UPDATE. Liderii coaliției s-au reunit marți într-o nouă rundă de negocieri

20 Apr 2021   •   16:22
UPDATE. Liderii coaliției s-au reunit marți într-o nouă rundă de negocieri
Sursa foto: Hepta

UPDATE 16:10. Liderii coaliției au intrat la negocieri.

Liderii coaliției de guvernare reiau, marți, de la ora 16:00, discuțiile începute luni în legătura cu situația apărută după demiterea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

În urma ședinței de luni, vicepremierul Dan Barna a reafirmat că Alianța nu îi mai acordă susținere lui Florin Cîțu. 

„Au fost câteva ore de discuţii în care fiecare partener şi-a prezentat poziţiile şi punctele de vedere, argumentele pentru care cei de la PNL îl susţin pe Florin (Cîţu - n.r.), argumentele pentru care noi nu îi mai acordăm încredere premierului. Vom continua mâine, la ora 16:00, discuţia. Pe parcursul acestor ore, ceea ce s-a întâmplat a fost să analizăm ipotezele şi scenariile de lucru în baza cărora vom putea să ajungem într-un termen cât mai scurt la o decizie de un fel sau celălalt. Continuăm mâine la ora 16:00", a declarat Dan Barna, luni, la finalul ședinței.

Pe de altă parte, premierul Florin Cîțu a declarat, luni, la Digi 24, că rămâne pe poziții și așteaptă nominalizarea unui ministru al Sănătății din partea USR PLUS. 

Liderul UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor a afirmat că discuția din cadrul ședinței a fost una „extrem de constructivă”.

Știre în curs de actualizare...

×
Subiecte în articol: coalitie sedinta negocieri